Monday, August 09, 2010

keje gile....

salam... ape kabo sume?harap2 sume sihat yer...aku alhamdulillah sihat je..(walopun korang tak tanye)..

emm nak update ape ek blog rinih?takde cite paperpun, cume nak bagitau yang sebenonye aku dah sampai mesia...yuhuu... balik tak dirancang, men beli tiket, tak bagitau sape2pun kat mesia, sedo2 sampai kat depan pintu umahje..mak aku siap melatah lagi, tak percaya anak die balik...heheheheh...

senang cite balik cenggitu je, sebelum nih ade gak bagi hint2 kat mak ckp aku nak balik, tapi die ceramah balik kat aku, tak payahle balik man oi..simpan je duit tuh..so akupun wat keputusan balik senyap2.aku dah sampai mesia, ape nak wat kan.die bok bek cenggitu jele..hi2..(sori mak).amacam?power tak perancangan aku?kui2...tapi yang sebenonye die bukan tak bagi balik, die cume riso aku takde duit je untuk belajo tahun depan..

akupun tatau cane aku ley tetibe je balik cuti, sebelum nih takdepun rancang nak balik..mungkin salah satu sebabnye, kawan aku kat mesia tepon bagitau de tempat untuk jadi imam terawih bulan pose nih, akupun terima jelah offer, bleylah gak duk ngulang quran bulan pose nih... lagipun duk mesir skang tengah cuti, dari aku duduk nganga kat umah sewa tuh, beh bek aku balik mesia..ley gak berbakti pada ibu..ke camane?banyak lak alasan aku ek, nak balik tuh cakap jelah, tak payahle banyak alasan...

so dele sekeping due gambo tuk dikongsikan besama...








jaga baek, makan petei banyak2, tandas memang bau baeng tak hengatnyele...

8 comments:

"iNdaH" said...

yuhuuu.da blk mesia yer...bestla kannn... sbb boleh mkn masakan kegemaran awk manyak2... aa biler MP nyer?? hehehhe ...doyan sudah,petai sudah,msk merah sudah... MP??hehe

aman said...

aa yala dah cek indah oi..MP? emm pas rayelah.. amacam?

cik oryza said...

ah sudah!!!! dia buat lagi!! balik tibe2 lagi!!

"iNdaH" said...

pas raya? aa yer..ok..ikut jer.. huhuhu

aman said...
This comment has been removed by the author.
aman said...

hahhaha..barule ley dikatekan buat seperais cek oryza oi...

aman said...
This comment has been removed by the author.
"iNdAh" said...
This comment has been removed by a blog administrator.