Sunday, October 18, 2009

tengok wayang..


salam..
ape kabo?harap bek2 sumenyer..lamenyer tak update ek..hadoi, sejak duer menjak nih, kepale otak aku nih biol skit..blurr semacam jer..nak g kojepun maleh..so bebaru nih, aku g mereleasekan sedikit ketensionan...tengok wayang...

da lame tak tengok wayang, kalo kat mesir, usah harapler nak tgk wayang, tiket dier mahei mak datuk..so 2ari lepas, aku g usha wayang kat mines..citer surrogate...ley tahan aa gak..citer robot lawan2..bruce willis hero tuer belakon..memuler member ajak nengok citer papadom, tapi aku nih, memang jenis takley blah tgk citer melayu..macam hampeh..sori na..kenyataan...

setakat arinih, kepala aku masih biol semacam jer, asyik nak tido jer rasenyer. tadi g ngajar budak ngajipun, nak tak nak jer aku ngajo, abis jer kelas kui satu, aku terus cabut balik umah..sambung megholoh...

ape yang sedang terjadi pada diriku ini?kui2..yok o....

12 comments:

cik oryza said...

ustat nk blaja ngaji jugak...

*papadom xbest pun.. nasib baik xtgk.. kalo tgk menyesal 3 hari 3 malam.. huhu

"iNdaH" said...

bcoz...u miss me??ya rite... ? :p hehehhe..

aman said...

eh yeker?opocot...

"iNdAh" said...

opocot...hahhahah.. :P ee weks

aman said...

eh nape lak nyesal?tak best sangatker?kawan2 duk kate best...

cik oryza said...

tah... sy ngan kawan2 rase mcm xbest.. huhu.. try la p tgk weekend ni, nti g tau nyesal ke x;p

aman said...

aa takperlah, saya memang alergik skit tgk citer melayu kat wayang, rugijer speaker power2 kat wayang tuh..hu...

"iNdAh" said...

btol2..indah pun xsuke tgk citer melayu... :p..nnti tdo je coz boringg! huhu

aman said...

abistuh indah suke tgk citer aper?

"iNdAh" said...

ermm iNdAh suke tgk citer perang2..lawan2 tuh..br besh..sentiasa ae kejutan.. :) ..tp kdg suker tgk citer lawak2.. tp matsaleh nyer laa..takderla lawak bodoh sgtt.. ;p..awk ckp org,awk lak suke tgk citer camner?jiwang kot eyhhh .... ?? ;p

aman said...

ooo cenggitu ek, emm saya suke tengok citer perang, pastu der jet fighter tembak2..ho2...anak bekas askar ler katekan...

"iNdAh" said...

aa yala dahh.. :)