Friday, August 07, 2009

Balik Malaysia..

Assalamualaikum...

Selepas sebulan dah melepak kat mesia nih, baru aku der kesempatan nak update blog nih, mungkin dah basi kot kalo nak letak gambo balik itu ari, tapi aku tak kire aku nak gak letak gambo2 mase balik itu ari sebagai tatapan..tatapan sape ek,?emm tatapan sape2lah yang termasuk sesat ke dalam blog aku yang bengong nih..

Dikesempatan ini, aku nak mengucapkan jutaan terima kasey pada kawan2 yang sudi ngantorkan aku itu ari g airport..




Muke senyum lebaq nak balik nih...


Chicodo yang merajuk, tak nak babai aku balik..hua..


Dalam tremko nak g airport..


sesampainyer di airport..


ngan stam (baju belang) yang balik sekali ngan aku..


with pah..


Diniedo ahli bait..


ape lagi, senyum lebaq sampai pipiler da nak balik..


"balik, balik gak, duit tremko jgn lupe bayo", kate adib sambil mengepau duit aku..


begambo kali terakhir sebelum check in..


ngan stam dalam flight.
.

insyaallah ader umur kiter jumper lagi bulan 12 nanti..aku bawak sume barang2 yang korang kirim itu ari na..itupun kalo der duitler ek, maklumler, sume kirim pakai ayaq liuq ja,,he2...

AJA-AJA FIGHTING..BBASYAHH..

4 comments:

enchezaid said...

hai...comment skit..:)

aman said...

aa pe yang encek zaid komennyer?biler nak jadi pencacai lagi?ho2...

enchezaid said...

tunggu kamu datang le

aman said...

aa takper2..aku menuntut ilmu dulu kat sini, balik sana leh jadi king duit syiling emas..bukan duit perak na..ho2...